Deze site gebruikt cookies (bekijk hier het cookiebeleid). 
Door verder te surfen, ga je ermee akkoord dat deze gebruikt worden.

Voor ouders

Onze basisschool bestaat uit twee verschillende afdelingen op twee verschilllende lokaties. En dit hebben ze je te bieden:

 

Kleuterschool 't Singeltje

Op onze school gaat een boeiende wereld open: spelend leren,samen met vriendjes ervaringen opdoen, luisteren naar toffe verhalen, … Met een hele reeks toffe activiteiten en boeiende thema's gaan we jou helpen om een stukje op te groeien in de wereld die je omringt. Ook met je mama, papa, opa en oma en vele anderen vieren we af en toe feest. Zo leren we mekaar beter kennen.

Als je nieuw bent in onze school, zullen we je helpen om vriendjes te maken en je vlug thuis te doen voelen. We wensen je alvast een fantastisch schooljaar toe.

Lagere school (Rombout Keldermansstraat )

Fijn dat je aan onze school dacht om er met vrienden/-innen samen te zijn.
Kom je naar het eerste leerjaar, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open: leren schrijven, lezen en rekenen, maar natuurlijk is er ook nog tijd om te knutselen, sporten, zingen en spelen.
Als je nieuw bent in onze school, zal de aanpassing wel wat tijd vragen. We zullen je helpen om vlug een leuke klasgroep te vormen. Tijdens je jonge leven breng je veel tijd door op school en dat willen we dan ook samen op een leuke, aangename manier doen.
We verwelkomen je van harte in ons OLVE-midden en wensen je alvast een fantastisch schooljaar toe.